Marienlyst ruster yderligere op

Marienlyst forsætter oprustningen frem imod den nye sæson, og truppen nærmere sig sin endelige udformning.

Senest har Marienlyst tilknyttet yderligere tre spillere: Rune Corfitzen, tidligere OB, Mads Aasgaard, FC Midtjylland, og Christian Bannis, Otterup.

Det er tre veluddannede unge spillere, som alle har været igennem en god skole.

Rune Corfitzen og Christian Bannis er uddannet i OB, og Mads Aasgaard har de seneste 3 sæsoner spillet for FC Midtjylland, hvilket blandt andet har kastet 4 ungdomslandskampe af sig.

- Det er tre spændende spillere som vi har tilknyttet, og tre spillere som alle har noget godt at byde ind med. Rune er en spillende forsvarsspiller, med et godt overblik og et stærkt venstreben. Christian Bannis en stærk central midtbanespiller som er utrolig dygtig på bolden og er stærk i pasningsspillet. Sidst men ikke mindst er Mads Aasgaard en teknisk meget stærk kantspiller, som har nogle utroligt hurtige fødder, udtaler sportschef Søren Godskesen om de tre tilgange.

- Vi har set de tre spillere an i en god uge nu, og de er faldet godt ind i truppen, og rent fodboldmæssigt er det tydeligt at de alle rummer et stort potentiale. Det var derfor en let beslutning at indlemme dem alle i truppen, slutter Søren Godskesen.

Der er lavet aftale med alle tre spillere om at de tørner ud for Marienlyst i hele den kommende sæson.