I det fynske folks tjeneste

Maritimt Center ramt af bedrageri

En medarbejder ved Maritimt Center i Svendborg har bedraget centret for ca. 350.000 kroner. Det får nu fundamentet under Maritimt Center til at ryste. Borgmesteren i Svendborg er dog indstillet på at komme centret til undsætning.

-

En medarbejder ved Maritimt Center i Svendborg har bedraget centret for 350.000 kroner. Det får nu fundamentet under Maritimt Center til at ryste. Borgmesteren i Svendborg er dog indstillet på at komme centret til undsætning. Det skriver Fyns Amts Avis tirsdag.

Tilbage i 1999 og 2000 førte den kvindelige medarbejder regnskab for en skibsredder, men begik underslæb for 300.000 kroner. Det beløb plus revisionsomkostninger skal Maritimt Center betale d.v.s. 400.000 kroner. Og det ud af et årligt budget på to millioner kroner.

Formanden for den selvejende institution, Bjarne Hansen (S), siger til Fyns Amts Avis, at det nemt kan betyde, at centret må lukke.

Borgmester Jørgen Henningsen (S) er dog indstillet på at hjælpe Maritimt Center. Han siger, at sejlskibene i Svendborg Havn er guld værd.