Masseslagsmål på isen

Et kæmpe masseslagsmål et minut før tid stjal billledet i Herlev Skøjtehal, da OIK hev en vigtig sejr på 3-0 hjem.

Kampen i Herlev var ellers en kedelig affære, hvor OIK med et mål i hver periode, kørte en sikker sejr hjem. De fynske fuldtræffere blev sat ind af Thomas Lilholt, Niclas rahm og Mads True.

Men med 38 sekunder igen af kampen kom der pludslige liv i kludene. En hård tackling fra Scott Matzka fik Herlev-spillerne på barrikaderne, og pludselig var begge hold i slagsmål med hinanden.

Da dommeren fik stoppet løjerne røg Scott Matzka og Brett Lysak og Herlevs Vaagensøe ud, og de to OIK-spillere kan nu se frem til karantæne i mindst én kamp. Det betyder, at OIK kommer til at mangle de to topscorer, når holdet fredag tager imod Nordsjælland i Odense Ishockeyhal.