Massive protester mod besparelser

Både forældre til børn i de odenseanske folkeskoler og medarbejderne i børne- og ungeforvaltningen vender sig skarpt mod de planlagte besparelser i Odense Kommune. Samtidig med besparelserne vil politikerne poste millioner af kroner i et multikulturhus. Deltag i debatten

-

Både forældre til børn i de odenseanske folkeskoler og medarbejderne i børne- og ungeforvaltningen vender sig skarpt mod de planlagte besparelser i Odense Kommune.


Således har forældre og lærere på Kroggårdsskolen i Odense været samlet.


\"Vi kan ikke acceptere yderligere besparelser på skoleområdet. Igennem de senere år har vi oplevet stadige besparelser på folkeskoleområdet. Vi har lagt børn til en nedprioriteret folkeskole, hvor kvaliteten er væsentligt forringet. Nu er det nok!\", siger de i en samlet udtalelse.


Massiv utilfredshed i forvaltningen


I børne- og ungeforvaltningen har medarbejderne også fundet de store protest-skrivelser frem.


I en pressemeddelelse siger de \"at det er uhylige besparelser, der jongleres med. Det vil fuldstændig ændre virkeligheden for de ansatte, som skal løbe stærkere og give serviceforringelser for borgerne.\"


\"Vi hverken vil eller kan acceptere, at personalet igen skal løbe stærkere. Vi hverken vil eller kan acceptere, at børnene skal betale prisen\", siger personalet i en udtalelse.


Deltag i debatten


De voldsomme besparelser i Odense Kommune kommer samtidig med, at politikerne går med planer om at opføre et multikulturhus, der vil koste mange millioner kroner.


Deltag i debatten her på TV 2/FYN.