MC-klubber: Hjælp politiet i voldtægtssag

De 11 fynske MC-klubber bag Fyns MC Festival tager skarpt afstand fra det grove sex-overgreb, som fandt sted mod en 17-årig kvinde fredag aften lige uden for festivalens område.

Fyns MC Festival opfordrer de mere end 3000 gæster på festivalen til at hjælpe Fyns Politi med at opklare det grove sexovergreb, som blev begået mod en 17-årig kvinde sent fredag aften i et krat ved en offentlig sti bag festivalområdet.

Tager meget skarpt afstand

Overgrebet sted i et krat ved siden af den grusvej, som løber tværs gennem Tusindårsskoven lige bag Fyns MC Festivals område.

Både brugere af skoven og det offentlige stisystem samt festivalgæster på vej til og fra festivalen og campingområdet længere mod vest har derfor haft adgang til stien.

Men netop på gerningstidspunktet var på grund af mørke og regn meget lidt færdsel i området.

- Vi tager meget skarpt afstand fra denne grove forbrydelse. Uanset om det er tilfældige forbipasserende, eller nogle af vores gæster, der står bag, skal gerningsmændene findes. Derfor opfordrer vi nu alle vores gæster til at kontakte Fyns Politi, hvis de har set noget mistænkeligt ved 22-23-tiden i fredags, siger festivallens talsmand, Morten Østlund.

Fyns MC Festival vil bringe deres opfordring om at kontakte politiet på festivalens hjemmeside, via klubbernes netværk og diverse Facebook-sider.