McDonald udsat for væbnet røveri

Med et oversavet jagtgevær truede røveren personalet og kunderne i en McDonalds-forretning, før han forsvandt med flere tusinde kroner.

Røver truede personale og kunder

Klokken 22.48 søndag aften begik en maskeret mand groft røveri mod McDonalds i Kongensgade i Odense. Med et oversavet jagtgevær truede røveren personalet og kunderne, før han forsvandt med flere tusinde kroner.

Iført hvid fullface styrthjelm, sort elefanthue og et dobbeltløbet oversavet jagtgevær truede manden i første omgang personalet bag kassen til at udlevere penge.

Da røveren tilsyneladende syntes det gik for langtsomt, gik han selv om bag disken og tømte samtlige kasser for kontanter. Derefter truede han personalet til at åbne et pengeskab i køkkenet.

Inden manden forlod restauranten med omkring 8.500 kr. pegede han på de 8-10 kunder i restauranten med sit våben og sagde "så er det ned i kælderen eller jeg slår jer ihjel".

Derefter flygtede røveren fra McDonald og et vidne så manden forsvinde i retning mod Brandt Passage.

Efter 10 minutter i kælderen kom kunderne op, hvorefter politiet blev alarmeret.

Politiet efterlyser en dansktalende mand. Han var 175 cm høj og var maskeret med elefanthue og hvid styrthjelm. Han var iført mørkt tøj og hivde jogging sko.

Oplysninger i sagen til Odense Politi på 66 14 14 48