Medicinalfirmaer på vej til Odense

Odense-rådmand Søren Møller(C) løftede torsdag aften sløret for en større erhvervs-historie, der måske bliver realitet på Fyn. To store amerikanske medicinal-firmaer er ifølge Søren Møller meget interesseret i at åbne laboratorier på erhvervsområdet i Tietgen-byen.

-

Odense-rådmand Søren Møller(C) løftede torsdag aften sløret for en større erhvervs-historie, der måske bliver realitet på Fyn. To store amerikanske medicinal-firmaer er ifølge Søren Møller meget interesseret i at åbne laboratorier på erhvervsområdet i Tietgen-byen.


\"Der er tale om laboratorier i en stor størrelsesorden,\" sagde Søren Møller, efter en valgdebat på TV 2/Fyn torsdag aften, der netop handlede om blandt andet manglende erhvervsvisioner.


Søren Møller håber selv, at de to firmaer kan være med til at profilere Odense som et område, hvor de biologiske og medicinale firmaer hører til.


Etableringsudgifter og lønudgifter skulle være lavere i Odense end de er i fx København og Sydsverige. Udenrigsministeriet har været med til at formidle kontakten til de to medicinalfirmaer.