I det fynske folks tjeneste

Medier: Alle restriktioner forlænges frem til februar

Flere medier erfarer, at de nuværende restriktioner og nedlukninger bliver forlænget ind i februar.

Restriktionerne, der blandt andet tæller lukkede skoler, butikker og hjemsendte ansatte, står til at udløbe den 17. januar. Statsminister Mette Frederiksen (S) har dog flere gange sagt, at de sandsynligvis vil blive forlænget. Foto: TV 2

Regeringen vil forlænge nuværende restriktioner for at inddæmme covid-19 med tre uger til 7. februar. Det erfarer TV 2, BT og Ekstra Bladet.

Læs også Onsdagens coronatal: Smitten stiger voldsomt i to kommuner

Når regeringen i eftermiddag mødes med lederne af Folketingets partier, er det med en anbefalingen om, at alle gældende restriktioner forlænges frem til 7. februar, skriver TV 2

Restriktionerne, der blandt andet tæller lukkede skoler, butikker og hjemsendte ansatte, står til at udløbe den 17. januar.

Pressemøde på vej

Statsminister Mette Frederiksen (S) har dog flere gange sagt, at de sandsynligvis vil blive forlænget.

- Jeg vurderer, at en forlængelse af restriktionerne er klart nødvendig. Ikke mindst for at sikre, at den britiske mutation ikke spreder sig.

Læs også De første penge til minkavlere udbetales nu

- Der vil være møder i dag med alle Folketingets partier - inklusive partiledere - om de restriktioner, der desværre er nødvendige for at komme igennem pandemien, sagde Mette Frederiksen tidligere onsdag i Folketingssalen.

Sundhedsministeriet har indkaldt til et pressemøde om forlængelse af restriktionerne onsdag klokken 19