Melanie C hovednavn på årets Midtfyns Festival

Midtfyns Festivalen sendte onsdag de første navne ud på kunstnere, der skal på scenen i Ringe i starten af juli. Det internationale hovednavn er foreløbig tidligere Spice Girl, Melanie C, også kendt som Sporty Spice. Se video med Melanie C

Danske navne er bl.a. D-A-D, Sort Sol og Kashmir

Midtfyns Festivalen sendte onsdag de første navne ud på kunstnere, der skal på scenen i Ringe i starten af juli. Det internationale hovednavn er foreløbig tidligere Spice Girl, Melanie C, også kendt som Sporty Spice.

Danske topnavne er D-A-D, Sort Sol og Kashmir. Med hensyn til sidstnævnte, hævder Midtfyns Festivalen, at det er eneste chance for at opleve dem på scenen i Danmark, denne sommer.

Andre navne, der står med store bogstaver på listen, er Toploader fra England, kendt for hittet, "Dancing In The Moonlight". Tyske Die Ärzte med baggrund i punkmiljøet. Mardi Gras.BB, også fra Tyskland spiller en blanding af soul, funk og dance. Vonda Shepard fra USA, som har lavet kendingsmusik til TV serien "Ally McBeal".

Desuden er Swan Lee, Tim Christensen, Karen, Mew, Safri Duo og Tobias Trier blandt de første navne, Midtfyns Festivalen har meldt ud.

Festivalen afholdes i dagene 4. til 8. juli