Menneskejagt på eftersøgt i drabssag

En mand, der sættes i forbindelse med et uopklaret drab på en vietnamesisk grillejer i Bogense på Fyn, blev tirsdag jagtet på Helgenæs syd for Mols Bjerge.

Det skriver Århus Stiftstidendes netavis, stiften.dk.

Et hemmeligt antal kampklædte betjente med hunde og skudsikre veste deltog i en stor politiaktion på halvøen. Et tip lød på, at manden muligvis var bevæbnet. Politiet fik også oplyst, at den eftersøgte opholdt sig på en bestemt adresse på Helgenæs, oplyser vagtchef Per Bennekov, Østjyllands Politi til stiften.dk.

Men manden var ikke på adressen, og aktionen blev derfor afblæst klokken 15.  Lederen af den personfarlige efterforskning hos Fyns Politi, vicepolitiinspektør Henrik Justesen, vil ikke oplyse detaljer om manden, hvad han mistænkes for at have gjort, og hvorfor han muligvis kan være bevæbnet. 
 - Når vi får fat i ham, skal vi nok fortælle det, siger han.

Ifølge stiften.dk's oplysninger er den eftersøgte interessant i forbindelse med et uopklaret drab på en vietnamesisk grillbarejer for snart fire år siden i Bogense.

For nylig blev en mørkeblå BMW cabriolet fisket op fra Mariager Fjord. Denne bil menes også at have stor betydning i efterforskningen af den uopklarede forbrydelse.

Stiften.dk blev tirsdagen igennem ringet op af undrende beboere på halvøen, der havde set helikoptere svæve over kysten. Andre har fået deres haver støvet igennem politi med hunde.

- Pludselig var der en politimand med en hund i vores have. Han spurgte om tilladelse til at lede i vores udhus. Det fik han naturligvis. Vi spurgte hvad anledningen var. Svaret var at han ledte efter en nabo. Det kan vi ikke forstå, for naboens hus er tomt, siger en beboer på Sletterhagevej til stiften.dk.