I det fynske folks tjeneste

Michelsen efter OB-sejr: - Fantastisk udtryk i første halveg

Plan A lykkedes for OB i dagens kamp mod FC Nordsjælland, mener træner Jakob Michelsen, der har ros til sine spillere efter sejren.

01:02

Sander Svendsen scorede to og lagde op til én, da OB søndag vandt over FC Nordsjælland.

I Ådalen har der været trænet på både plan A, B og C i ugens løb, inden OB's kamp mod FC Nordsjælland. Det fortæller træner Jakob Michelsen til TV 2/Fyn efter kampen. 

- Vi har faktisk trænet rigtig mange alternative løsninger her i løbet af ugen, fordi vi har manglet rigtig mange spillere. Så vi har trænet rigtig meget på plan B og C og D, men i dag var det plan A, der virkede, og det er vi rigtig glade for. 

Læs også Minut for minut: Sådan forløb OB's kamp mod FC Nordsjælland

OB kom foran allerede efter ni minutter, hvor Sander Svendsen lagde op til Bashkim Kadrii, der med en inderside kunne sparke bolden i kassen. Efter 33 minutter var Sander Svendsen selv i målscorens rolle, og den stærke start glæder træneren

- Jeg synes, vi kommer ud med et fantastisk udtryk i første halveg og er det bedste fodboldhold. Vi skaber rigeligt med muligheder og fører fuldt fortjent 2-0 ved pausen, så en meget bedre drejebog for kampen kunne vi ikke have lavet, siger han.

Svendsen i skysovs

Sander Svendsen var kampens store oplevelse. Ti minutter efter Nordsjællands Mikkel Damsgaard havde reduceret til 2-1, sparkede nordmanden Svendsen bolden i mål for anden gang i kamp. De to mål og den ene assist betød også, han blev kåret til kampens spiller. 

- Det føles vældig dejligt. Det er en dejlig 'feeling' at vide, vi har taget de tre point, siger han til TV 2/Fyn

Læs også Sander Svendsen-show sikrer OB-sejr over FC Nordsjælland

Nordsjællands ti bedste minutter kom i begyndelsen af anden halveg, og den 22-årige nordmand, der kom til OB i sommer, er glad for, han med sit mål kunne stoppe nordsjællændernes momentum. 

- De starter godt i anden halveg, og det er dejligt, vi får en scoring, og at vi fortsætter og arbejder hårdt for hinanden. Så tager vi tre point, og det er virkelig dejligt. 

00:32

Med to mål og et assist blev Sander Svendsen kampens spiller. 

Luk video