I det fynske folks tjeneste

Micro Matic blev Fyns Bedste Arbejdsplads

De 350 medarbejdere på Micro Matics fabrik i Odense kan nu glæde sig over, at de arbejder på Fyns bedste arbejdsplads. Virksomheden blev i dag kåret af TV 2/Fyn, der står bag konkurrencen.

Micro Matic fik æren som Fyns Bedste Arbejdsplads

 Over 70 virksomheder var indstillet til prisen, men dommerkomiteen var ikke i tvivl om, at det var Micro Matic, der skulle vinde. 

Begrundelsen er blandt andet, at man med Micro Matic-fabrikken i Odense har formået at beholde en produktionsvirksomhed på Fyn i en tid, hvor det meste flytter til Østeuropa og Kina.

I 2004 flyttede en del af produktionen hos Micro Matic faktisk til Litauen, men man bevarede de ca 350 arbejdspladser i Odense.

Og det var ikke mindst medarbejdernes skyld. Ledelsen lod medarbejderne være med til at beslutte, hvordan man kunne gøre fabrikken uundværdlig.

Samtidig er der et flot sammenspil mellem ledelse og medarbejdere og der gøres en aktiv indsats for også at hjælpe ældre og nedslidte medarbejdere videre med enten omskoling eller ny uddannelse.

Det er medarbejderme selv, der har indstillet virksomheden. For en måned siden fik Micro Matic også 3Fs pris som Danmark Bedste Arbejdsplads.