Middelfarter nummer 20.000

Indbygger nummer 20.000 flyttede fredag til Middelfart. Dermed har byen mellem broerne lagt klar afstand til Faaborg og Nyborg og er nu Fyns trediestørste kommune efter Odense og Svendborg.

-

Indbygger nummer 20.000 flyttede fredag til Middelfart. Dermed har byen mellem broerne lagt klar afstand til Faaborg og Nyborg og er nu Fyns trediestørste kommune efter Odense og Svendborg.


For 20 år siden lå Middelfart i skarp konkurrence med Faaborg og Nyborg om den fynske tredieplads. Men god placering og samarbejde med kommunerne i Trekantsområdet har bragt Middelfart nogle længder foran.


God beliggenhed


\"En familie kan bo i Middelfart og have arbejde eller studere i både Odense, Fredericia, Kolding og Vejle. \" siger borgmester Steen Dahlstrøm. Selv Århus og Sønderjylland er indenfor rækkevidde.


Af samme grund er byen attraktiv for virksomheder. Kombineret med et udstrakt samarbejde med kommunerne i Trekantsområdet har Middelfart i en årrække haft større vækst end resten af Fyn.


Derfor, påpeger borgmesteren, har kommunen en relativt lav skatteprocent, men et højt serviceniveau.


Tredieplads fejres


Middelfart markerede fredag, at indbygger nummer 20.000 flytter til. Det er den 9-årige Nana Sundahl, som fik overrakt en cykel af borgmester Steen Dahlstrøm. Hun og familien er flyttet til byen fra Fredericia.