I det fynske folks tjeneste

Miraklet i Madrid: Lea vandt spillertrøjen

TV 2/Fyns konkurrence om en signeret spillertrøje har fundet en vinder.

For at deltage i konkurrencen skulle man sende os sit minde fra den historieske aften. Det gjorde en lang række af TV 2/Fyns seere og læsere. Foto: Peter Bergman

TV 2/Fyn har fundet en vinder i konkurrencen om en spillertrøje med autografer fra flere af de spillere, som var på holdet, da OB for 25 år siden skabte en af de største sensationer i dansk fodboldhistorie.

OB sejrede over Real Madrid i spaniernes egen hule. På mål af Ulrik Pedersen og Morten Bisgaard skabte OB med 2-0 "Miraklet i Madrid".

For at deltage i konkurrencen skulle man sende os sit minde fra den historieske aften. Det gjorde en lang række af TV 2/Fyns seere og læsere.

Læs også Lykkeligt landshold fik trøjer i Nyborg

Nu har lykkens gudinde trukket en heldig vider, og det blev Lea Oland fra Odense. Lea Oland skrev om sin aften den 6. december 1994:

"Jeg husker at komme hjem efter gymnastik, hjem til en varm stue godt fyldt op med fodboldfans. Og hold nu magle, hvor kunne det koge i dén lille stue! Husker at sidde på kokosgulvtæppet helt oppe ved fjernsynet og juble med ved begge legendariske scoringer", skriver Lea Oland og tiltøjer:

"Det vil være mig en ære at bære denne signerede spillertrøje".

Lea Oland var dengang 12 år, og har siden fulgt OB uanset, hvor hun har opholdt sig. Hun er med egne ord ikke den store fan af OB, men ser dem gerne spille, når hun kan komme til det.

- Jeg ser dem en gang i mellem, men ikke så ofte som før. Jeg er måske ikke ægte fan, men lige meget om jeg har boet andre steder har jeg fulgt dem, fortæller Lea Oland.

Lea Oland arbejder i Odense som ergoterapeut på psykiatrisk afdeling under Region Syddanmark, og hun fortæller, at sidst hun så OB på Odense Stadion var hun afsted med kæresten og sin datter.

- Men det skal være lidt varmere, siger hun og tilføjer, at næste gang hun skal se det fynske fodboldflagskib, så vil hun iføre sig gevinsten.

TV2/Fyn ønsker Lea Oland tillykke med spillertrøjen. Vinderen har fået direkte besked.

Læs også Har du haft ubudne gæster? Sådan gør du