I det fynske folks tjeneste

Mistænkt for Laila-drab fortsat fængslet

En 44-årig mand fik onsdag opretholdt varetægtsfængslingen for yderligere fire uger. Manden er mistænkt for drabet på Laila Christensen fra Korup i starten af august. Den mistænkte blev afhørt i tre timer og fremkom med nye forklaringer, som politiet nu har fire uger til at efterprøve.

-


Laila Christensen blev myrdet i august

En 44-årig mand fik onsdag opretholdt varetægts-fængslingen for yderligere fire uger. Manden er mistænkt for drabet på Laila Christensen fra Korup i starten af august. Den mistænkte blev afhørt i tre timer og fremkom med nye forklaringer, som politiet nu har fire uger til at efterprøve.

Grundlovsforhøret blev holdt for dobbeltlukkede døre, og politiets materiale i sagen er derfor ukendt. Ifølge Kriminalkommisær Per Lydiksen Laursen fremkom den 44-årige mand med nye oplysninger og elemeter i sagen. Dommeren valgte derpå at varetægtsfængsle manden for yderligere fire uger.

Den 44-årige mand blev første gang anholdt en uge efter drabet, men blev løsladt efter tre dage, da et vidne i sagen ikke kunne genkende ham, som den mand, der fulgtes med Laila Christensen.

Men 12. september fik anklagemyndigheden overbevist dommeren om, at der var beviser nok til at få manden varetægtsfængslet i 4 uger. Og onsdag fik politiet yderligere fire uger til at indsamle oplysninger i sagen.

Laila Christensen blev fundet myrdet i sin lejlighed i Korup 6. august i år. Først efter en obduktion stod det klart at hun var blevet kvalt.

Trods omfattende efterforskning og afhøring af mange hundrede vidner og naboer stod politiet i lang tid på bar bund i sagen.