I det fynske folks tjeneste

Miti ydmygede igen AGF

Poul Hansen sender formentlig ikke nogle takkekort til Mwape Miti, hvis han ved ugens udgang er forhenværende AGF-træner. Miti scorede tre gange, da fynboerne for sytten dage siden vandt 5-0 i Århus. Og det kunststykke gentog han onsdag aften på Odense Stadion.

-

/ritzau/
Poul Hansen sender formentlig ikke nogle takkekort til Mwape Miti, hvis han ved ugens udgang er forhenværende AGF-træner. Miti scorede tre gange, da fynboerne for sytten dage siden vandt 5-0 i Århus. Og det kunststykke gentog han onsdag aften på Odense Stadion, hvor OB i sikker stil sendte AGF hjem med et nådigt 2-4-nederlag.

Alligevel må man have respekt for AGF\'s spillere. For på trods af de massive rygter om en vis Sören Åkeby, der efter sigende allerede er hyret som ny træner, og en katastrofal start kæmpede de blåklædte spillere for de fleste bolde og Poul Hansens liv.

Men forgæves. For OB havde mindst et gear mere end århusianerne, så sejren kunne der ikke indvendes noget mod. OB befinder sig dermed på fjerdepladsen i rækken, mens AGF rykker ned som nummer 10 lige over nedrykningsstregen.