Mulighed for mere sne fredag – men det varer ikke ved

Fynboerne vågnede torsdag morgen op til sne på græsplænen og fortovet. Men det bliver ikke ved.

Fredagen bliver igen både våd og blæsende, og flere steder kan dagen igen starte med sne på Fyn.

Men når vi kommer ud på dagen, er der ikke meget, der tyder på, at den nedbør, der kommer over Fyn, igen i dag kan blive sne.

- Der kan komme lidt mere af det hvide drys fra oven, men det varer ikke ved. For mildere luft blæser ind fra Nordsøen, og det betyder, at det efterhånden går over og bliver en noget mere våd form for nedbør over det fynske område, siger TV 2 Vejrets Thomas Mørk.

Når vi kommer lidt ud på dagen, ender det i stedet med slud eller regn, fortæller vejrværten.

- Men vi er tæt på grænsen til, at det kan slå over i reel sne, så det kan godt være, det veksler lidt i nedbørsforhold.

- Men forvent en ret våd eftermiddag, hvor det også efterhånden bliver noget blæsende. Så en lidt barsk eftermiddag ser det ud til, siger Thomas Mørk.

Temperaturen fredag kommer til at ligge omkring de fire grader, mens den kolde vind fortsat vil komme fra sydvest.

Weekenden ser tør ud

Hvis man kigger frem mod weekenden, ser vejret faktisk ganske fornuftigt ud. Der er en lille chance for, at solen endda kan komme frem i løbet af søndagen, og så ser det samtidig ud til at holde tørt.

Søndag bliver dog blæsende, så det kommer til at føles noget koldt.

- Endnu koldere vil det nok føles, hvis vi kigger frem mod næste uge, hvor temperaturen falder en lille smule, samtidig med at det forbliver ret så blæsende, siger Thomas Mørk.