I det fynske folks tjeneste

Munkebo ændrer på bunden mod Holsted

Munkebo Speedway skal onsdag forsøge at slå Holsted.

Munkebo forsøger at forstærke bunden ved at køre med tre B-kørere

og to C-kørere mod Holsted. En sejr er vigtig, lyder det fra

klubben. Hos Holsted er man forsat uden Nicki Pedersen.

I et forsøg på at gøre bunden på holdet stærkere har Munkebo Speedway Club ændret på en række pladser til opgøret mod Holsted Speedway Klub i Dansk Metal Speedway League.

Munkebo stiller således med tre B-kørere og to C-kørere. Det betyder, at der er blevet plads til Henning Bager og australske Cameron Heeps.

- Vi har snakket om bunden tidligere, og nu har vi gjort noget ved den. Det er ikke fordi, at vi har sat Ander Thomsen og Nicki Barrett af, men de sidder over indtil de har fundet formen igen, siger Karsten Jørgensen, holdleder i Munkebo.

- Det er super vigtigt, at vi vinder. Vi har haft mange matcher, hvor det har væretlige ved og næsten, siger han.

Han mener ikke, at det er urealistisk at tro på en sejr over Holsted.

- Holsted er ikke usårlige. Det kan lade sig gøre at slå dem, det kan vi se fra andre hold. Vi glæder os til at tage imod dem og give dem noget modstand. Og vi er jo på hjemmebane, siger Karsten Jørgensen.

Hos Holsted må de fortsat køre uden superstjernen og fynboen Nicki Pedersen. Tidligere har Rudi Steen Hansen udtalt, at han først forventer Grand Prix-køreren tilbage til Holsteds hjemmematch mod Esbjerg den 19. juni.

Derfor har Holsted heller ikke lagt sig fast på holdopstillingen til mødet mod Munkebo endnu.

Vigtigt med sejr

Munkebo ligger på en sjetteplads med 2 point for fem kørte matcher. Klubbensmodstander på onsdag, Holsted, ligger på fjerdepladsen med 6 point for ligeledesfem matcher.

Derfor er det ifølge Karsten Jørgensen vigtigt, at Munkebo får point i opgøret

mod Holsted.