I det fynske folks tjeneste

Musikken skal hyldes i Odense

For 4. gang er Odense Live Sponsorforening på banen med Odense Live Prisen. Den rytmiske musik skal hyldes med gallafest på Posten i Odense.

Lydprøve inden aftenens gallafest på Posten i Odense. Lørdag aften skal Odense Live Prisen uddeles. Her er det White Album der øver.

Lørdag skal folk, med rødder i det rytmiske fynske musikmiljø hædres for det arbejde de udfører, og der bliver uddelt tre priser til lørdagens gallafest på Posten i Odense.

De tre priser er:

Odense Live Hovedprisen på 50.000 kroner, der gives til en kunstner, orkester, komponist eller lignende inderfor musikken, som har gjort sig særligt bemærket i det forløbne år.

Hovedprisens nominerede:

Christian Juncker

Steffen Schackinger

Tip Toe Bigband

Odense Live Talentprisen på 15.000 kroner

Odense Live Talentprisen tildeles en upcoming kunstner, et orkester, en orkesterleder, en komponist eller lignende inden for den rytmiske musik - som via sit uomtvistelige talent - har gjort sig særligt bemærket i det forløbne år.

De nominerede til Talentprisen er:

White Album

Adi Zukanovic

Sebastian Lind

Odense Live Æresprisen på 10.000 kroner

Uddeles efter behov - ikke nødvendigvis hvert år. Odense Live Æresprisen er en særlig markering overfor en etableret kunstner, et orkester, en orkesterleder, en komponist, en "back-stageidealist", en udgiver, en arrangør eller lignende, som gennem sit mangeårige virke har gjort en forskel i det fynske musikmiljø.

Lørdag aften uddeles æresprisen, og udover de 10.000 kroner modtager vedkommende også en saxofon guldbroche.

Showet begynder på Posten klokken 20.40, og det kan ses direkte på TV Fyn.