Næsby eliminerer superligaklub

Efter et vaskeægte pokaldrama er Næsby nu videre til kvartfinalerne i landspokalturneringen. Silkeborg blev besejret med 4-3.

Næsby fik en drømmestart og kom foran med 1-0 efter bare ni minutter ved Anders K. Jacobsen.

Krisitan Gaarde gjorde det til 2-0 seks minutter senere - og Palle weber satte den ind til 3-0 efter en halv times spil.

Sensationen lurerede, men så tog Silkeborg fat. Lige inden dommeren fløjtede 1. halvleg af, blev det 3-1, og i 2. halvleg kom Silkeborg på 3-3 ved to scoringer af Dennis Flinta.

Dermed fortonede den fynske sensation sig, men fem minutter før tid sendte Christian Jensen bolden i mål til en fortjent 4-3 føring.

Føringen holdt, og nu er 2. divisionsklubben Næsby klar til kvartfinalerne i landspokalturneringen, der bliver spillet om fire uger.