Næsby-træner om sensation: Fortjent sejr

Næsbys træner, Jens Letort, mener, at det er fortjent, at klubben sendte Silkeborg ud af pokalturneringen.

Dommeren måtte godt have fløjtet kampen af lidt før. Men ellers var Næsbys træner, Jens Letort, ovenud tilfreds med sin onsdag eftermiddag da hans klub sensationelt sendte Silkeborg fra Superligaen ud af pokalturneringen i fodbold.

- Han var længe om at fløjte af. Men ellers tænker jeg, at det er fortjent, at vi klarede det, siger Jens Letort om sejren i ottendedelsfinalerne.

- Vi scorede ganske vist på alle vores chancer i første halvleg, men det gjorde Silkeborg faktisk også, de havde kun den ene, siger Jens Letort efter 4-3-sejren på hjemmebane.

Næsby fra 2. division vest kom foran 3-0 i første halvleg, men Silkeborg fik reduceret kort før pausen.

- Vi havde forberedt os godt på Silkeborg og havde set noget video af deres kamp mod Brøndby (som Silkeborg vandt 2-1). Vi vidste, at de kunne være sårbare, hvis vi var dygtige i omstillingerne, siger træneren.

I anden halvleg fik gæsterne udlignet, men det lykkedes alligevel Næsby at skabe sensationen med et mål fem minutter før tid.

- Da Silkeborg kom på 3-3, ved jeg ikke, om de slappede en smule af. Men vi gik efter sejren, for vi havde ikke kræfter til at spille forlænget spilletid. Og vi havde en meget stor chance, lige inden vi scorede til 4-3, siger Jens Letort.

- Det er måske kun en gang ud af 10, at vi slår Silkeborg. Men vi havde heldet og dygtigheden til, at det var passende, at vi gjorde det i dag. Jeg synes ikke, at det var ufortjent, siger Jens Letort.

Næsby er det eneste hold fra 2. division, der kommer helt frem til kvartfinalerne i pokalturneringen.