Næsbys U 18-piger vandt DM

Næsby BKs U 18-piger vandt lørdag Danmarksmesterskabet i fodbolddisciplinen, futsal, med en sikker sejr over BSF på 5 - 2 i Valbyhallen.

Det var første gang, Næsby var med i finalerunden i futsal, men selvom de var oppe mod tre gengangere fra sidste sæson, Brøndby, SIK og BSF, var det fynboerne, der løb af med guldet.

Næsby satte sig i respekt fra start med to hurtige mål de første syv minutter af Maja Kildemoes og to minutter senere øgede Marie Maj føringen til 3 - 0.

BSF fik en oplagt mulighed for at komme tilbage i kampen, da de fik straffe efter 12 minutter, men brændte.

I stedet bragte Line Theilgaard Næsby på 4 - 0 fem minutter senere.

BSF kæmpede videre

Spillerne fra BSF (Ballerup Skovlunde Fodbold) tabte dog ikke modet.

Allerede i næste angreb reducerede Sofie Christensen, og ni minutter inde i anden halvleg reducerede Pernille Helmark til 4 - 2.

Det gav sjællænderne håb, men fire minutter før tid blev det slukket, da Marie Maj scorede til 5 - 2 og sikrede DM-debutanterne fra Næsby sejren.

Hun blev iøvrigt udnævnt til stævnets bedste spiller efter kampen.

Også DM i gymnasiefutsal

Flere af de nybagte spillere fra Næsby BK var også med, da Nordfyns Gymnasium vandt DM i gymnasiefutsal torsdag i Fredericia med en sejr over Himmelev, som var forsvarende mestre.

Et spændende opgør, hvor Nordfyns Gymnasiums Katrine Bendixen scorede det afgørende mål 12 sekunder før tid til fynsk sejr på 2 -1.