Nazister demonstrerede i Odense

En demonstration i Odense mod muslimernes kvindesyn havde deltagelse fra Det Danske Nazistparti. På hjemmesiden for Danmarks Nationalsocialistiske parti hylder nazisterne initiativet i Odense.

-

En demonstration i Odense mod muslimernes kvindesyn havde opbakning fra Det Danske Nazistparti. På hjemmesiden for Danmarks Nationalsocialistiske parti hylder nazisterne initiativet i Odense.

Da 300 demonstranter 29. april demonstrerede i Odense mod massevoldtægter og muslimernes kvindesyn gik nazisterne med gennem Odenses gader.

Under overskriften \"Muhammedanere hører til i Arabien ? ikke i Danmark\" hylder nazilederen Johnny Hansen demonstrationen i Odense i sit ugebrev på DNSPs hjemmeside.

\"Dette er den hidtil største manifestation i Danmark, mod det muhamedanske menneskesyn. I demonstrationen var der alt lige fra marxister til nationalsocialister. Kort sagt: det var hr. og fru Danmark i fælles front! Og ros skal der lyde, selvom manifestationen ikke var synderlig velorganiseret,\" skriver Johnny Hansen.

Udover nazisterne deltog der også personer fra flere højreorienterede og indvandrerfjendske foreninger på Fyn.