Nederlag til et mat OIK-hold

Efter at OIK fredag aften langt om længe indkasserede en fredagssejr på hjemmebane, var pusten gået af ishockeydrengene, da de lørdag tog imod AaB.

Udeholdet var fra start farlige i OIKs zone, og da hjemmeholdet blev ramt af en dobbeltudvisning, faldt den første straf. AaB udnyttede udvisningerne optimalt og bragte sig foran 2-0.

I anden periode var det igen udeholdets powerplay, der gjorde sig gældende, og de kunne bringe sig foran 3-0.

I tredje periode bragte OIK imidlertid atter lidt spænding ind i kampen med to hurtige scoringer til stillingen 2-3, og så var kampen pludselig åben igen.

Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at fortsætte scoringerne, og i kampens sidste minut måtte de da også se modstandernes puck havne i et målmandstomt OIK-målet.

Kampen endte dermed med et nederlag til de fynske ishockeydrenge på 2-4.