Nederlag til OB i Parken

Søndagens topkamp mellem FC København og OB blev et intenst opgør med masser af chancer. FCK tog sejren, da Morten Nordstrand scorede til 2-1 kort før tid.

Tempo, intensitet og mange målchancer var hovedingredienserne, da FC København og OB tørnede sammen i SAS Liga-rundens topopgør i Parken. Men overskrifterne tilhørte Morten Nordstrand, der i sin første SAS Liga-optræden for FCK i forårssæsonen blev matchvinder, da han scorede til slutresultatet 2-1 for hjemmeholdet. Nordstrand fik et lille kvarter på banen, men det var altså nok for den lille angriber.

Hjemmeholdet lagde hårdt fra land og burde allerede have taget føringen, da César Santin spillede landsmanden Ailton helt fri i OB's straffesparkfelt med en fiks hælaflevering midtvejs i første halvleg. Men Ailton manglede skarpheden og skød forbi mål. OB havde også sine chancer, men overraskede alligevel hjemmeholdets defensiv, da nordmanden Espen Ruud bragte fynboerne foran 1-0 efter en dødbold allerede to minutter inde i anden halvleg.

FC København havde dermed kurs mod sit andet hjemmebanenederlag i træk, men blot tre minutter senere sendte Atiba Hutchinson udligningen i nettet, da han flugtede bolden i nettet fra kanten af feltet.

Med syv minutter tilbage sørgede Morten Nordstrand for, at FCK kom på omgangshøjde med Brøndby, da angriberen sendte bolden i nettet via stolpen. Både FCK og Brøndby har 46 point i toppen af SAS Ligaen, mens OB med nederlaget bliver på 41 point.