Nederlag til OIK trods masser af chancer

OIK havde masser af skud indenfor målrammen, men fik kun pucken ind i målet to gange, mens Frederikshavn mere effektivt scorede tre gange og dermed sejren.

I følge OIK.dk havde de fynske ishockey-helte 49 skud indenfor rammen i løbet af fredagens kamp på hjemmebane.

Odenseanerne kom da også foran allerede efter få minutter.

Men selvom Nordjyderne havde færre chancer, forstod de til gengæld at udnytte dem. De udlignede i første periode og scorede to gange i anden periode.

I tredie periode lykkedes det OIK at pynte lidt på resultatet, så kampen endte 2 - 3.

Kampen fik et noget blodigt intermezzo, da OIKs Scott Matzka fik en puck i panden.

Han vendte tilbage i kampen efter en hurtig lapning og et trøjeskift, men virkede ikke helt sig selv i resten af kampen, skriver OIK.dk