Nej til mindreårige i nattelivet

Odense Politi foreslår kommunen at ændre reglerne for bevillinger til værtshuse og diskoteker, så unge under 18 år ikke må komme ind efter klokken to om natten. Med forslaget håber politiet at undgå de mange episoder med helt unge, der døddrukne turnerer rundt i Odenses natteliv.

-

/ritzau/
Odense Politi foreslår kommunen at ændre reglerne for bevillinger til værtshuse og diskoteker, så unge under 18 år ikke må komme ind efter klokken to om natten. Med forslaget håber politiet at undgå de mange episoder med helt unge, der døddrukne turnerer rundt i Odenses natteliv, oplyser DR Fyn.


I dag må mindreårige gerne komme ind på diskoteker og værtshuse, de må bare ikke få skænket alkohol. Formanden for bevillingsnævnet, borgmester Anker Boye (S), er umiddelbart positiv over for forslaget.


En ændring af kommunens restaurationsplan og bevillingerne vil i givet fald kunne træde i kraft i løbet af foråret. Et lignende forslag er allerede blevet indført i Aalborg og har betydet færre mindreårige på forlystelsesgaden Jomfru Ane Gade fredag og lørdag nat.