Nemmere jul: Flere og flere køber julemaden færdiglavet

Både hos Kokken & Jomfruen og Fjordagerslagteren kan det mærkes, at flere og flere køber jule-takeaway.

Det er ikke alle der gider - eller tør - stå med ansvaret for  juleanden. Eller også har de måske ikke tiden til det.
 
Derfor er det blevet mere almindeligt, at bestille julemiddagen på forhånd - og så give den det sidste pift i ovnen derhjemme.

Det oplever man blandt andet hos Catering Danmark, hvorunder Kokken & Jomfruen hører. Her er der travlt i disse dage - faktisk laves der julemåltider som aldrig før.

- Vi kan mærke at der er en eksplosiv interesse for det. Alene på Kokken & Jomfruen har vi en stigning på over 125 procent i forhold til sidste år, fortæller marketing-ansvarlig Anita Christoffersen.

Hos Fjordagerslagteren i Odense tikker det også ind med bestillinger på julemiddage.

- Vi oplever tit, at det er den lidt yngre generation, der måske på lidt usikker grund. Det er måske første gang og det må helst ikke gå galt med andestegen, siger slagtermester Dennis Nielsen.

Slagtermester Dennis Nielsen, Fjordagerslagteren.
Slagtermester Dennis Nielsen, Fjordagerslagteren.

 

Oversigt

    Oversigt