Ni dræbt i trafikken på Fyn i år

En mand fra Litauen mistede lørdag aften livet ved en solo-ulykke i Odense. Han var passager i en bil, der fortsatte ligeud selv om vejen svingede. Chaufføren blev lettere kvæstet.

Den 28-årig litauer blev det niende trafikoffer på Fyn i 2010.

I 2009 blev 27 mennesker dræbt i trafikken på Fyn i 2009, mens 28 mistede livet på vejene i 2008.

Dræbte i trafikken på Fyn

Vis Dræbte i den fynske trafik i 2010 på et større kort

Trafikdræbt havde lige fået kørekort

En 18-årig mand fra Middelfart mistede fredag 19. februar 2010 livet, da han kørte ind i en lygtepæl.

Den 18-årige havde lånt sine forældres bil for at køre til Strib.

Den 18-årige mand kørte på Strandvejen nord for Middelfart, da han ud for Strandvejen nummer 100 mistede herredømmet over bilen og ramte en lygtepæl.

Den 18-årige havde netop fået kørekort.

81-årig mand død af kvæstelser efter sammenstød

En 81-årig mand døde lørdag 20. februar 2010 af de kvæstelser, som han havde fået, da han dagen før var passager i sit barnebarns bil, som skred ud og kolliderede med en modkørende lastbil.

Barnebarnet, en gravid 28-årig, overlevede uden større skader.

Dræbt mod bus

Mandag 22. marts 2010 kørte en personbil frontalt ind i en bus fra FynBus. 63-årig mand fra det sydlige Odense blev dræbt.

Uheldet skete på Bramstrupvej ved Nørre Lyndelse syd for Odense.

Politiet har konstateret at den afdøde i personbilen er en 63-årig mand fra det sydlige Odense. Hvad årsagen til ulykken er vides ikke, men den 63-årige har tidligere været selvmordstruet.

Bilist dræbt ved Verninge

En 81-årig kvindelig bilist blev dræbt på stedet 8. april 2010 efter et sammenstød en 52-årig kvindelig bilist på Knarreborgvej ved Verninge.

Trafikdræbt i Odense

En mandlig bilist døde natten til søndag 16. maj 2010 efter en trafikulykke i krydset Østre Ringvej og Niels Bohrs Alle i Odense.

Den 40-årige bilist kom ud i græsrabatten på Østre Ringvej og da han rettede vognen op, ramte han en modkørende bil med tre personer i krydset ved Niels Bohrs Allé.

18-årig dræbt i soloulykke

En 18-årig mand fra Ullerslev blev natten til mandag 24. maj 2010 dræbt i en soloulykke ved Langeskov.

Den 18-årige kom kørende mod nord ad Langeskovvej, da han mistede herredømmet over bilen i et blødt venstresving med en lille bakke.

Motorcyklist er dræbt efter soloulykke i vejkurve i Brenderup

En 24-årig mand mistede 1. juni livet, da han i en vejkurve på Bogensevej i Brenderup på Fyn mistede herredømmet over sin motorcykel.

Ung mor trafikdræbt

En 27 årig kvindelig cyklist fra Odense blev onsdag morgen 9. juni påkørt og dræbt af bagfrakommende varebil. Kvindens to-årige datter sad i en cykelanhænger, men slap mirakuløst fra ulykken med overfladiske skrammer.

Ung litauer dræbt ved biluheld i Odense

En mand fra Litauen mistede lørdag aften den 12. juni livet. Han var passager i en bil, der fortsatte ligeud selv om vejen svingede. Chaufføren blev lettere kvæstet.