I det fynske folks tjeneste

Nicki P. klar til Grand Prix-finale

Speedwaykøreren Nicki Pedersen er kommet sig så meget over styrtet for en uge siden, at han er klar til at køre lørdagens tyske Grand Prix i Gelsenkirchen.

Nicki Pedersen melder klar til at køre lørdagens tyske Grand Prix i Gelsenkirchen.

Det er kun lidt over en uge siden, at speedwaykøreren Nicki Pedersen røg af cyklen med skulderen først ved et løb i Polen.

Men ni melde han klar til sæsonens afsluttende Grand Prix i tyske Gelsenkirchen på lørdag.

- I lørdags var jeg ude på min første løbetur efter styrtet. Jeg var lidt svimmel de første minutter efter turen, men derfra har jeg ikke mærket noget, og jeg har slet ikke taget smertestillende piller overhovedet. Mine skuldre gør godt nok stadig ondt, men når jeg først er i gang, så går det fint, siger  Nicki Pedersen til Ritzau.

Han er netop er vendt hjem til England efter en uge i Danmark, hvor han har modtaget behandling og så småt er kommet i gang med sit normale træningsprogram igen.

- Jeg regner med at være oppe på 80-90 procent af normalen på lørdag, og det har tidligere vist sig at være godt nok. Op til det seneste Grand Prix i Slovenien holdt jeg også 14 dages pause på grund af et styrt, og det vandt jeg, siger Nicki Pedersen, der allerede nu kan kalde sig verdensmester.