I det fynske folks tjeneste

Nicki P: Parken er sidste udkald

Den fynske speedway-stjerne har haft haft en uheldig sæson med et brækket håndled og problemer med cyklerne - nu vil han sejre i Parken.

Nicki Pedersen blev igen Årets Sportsnavn Foto: arkiv

Alligevel har Nicki Pedersen fået skrabet en del VM-points til sig, og den tredobbelte verdensmester tror på chancen, når han lørdag stiller op til det danske Speedway Grand Prix i Parken.

- Jeg er meget skarpere nu end tidligere og materiellet fungerer optimalt, så der er ingen undskyldninger, hvis jeg ikke præsterer i Parken på lørdag. Det er nu eller aldrig, hvis jeg skal stå øverst på skamlen, når sæsonen slutter, siger Nicki Pedersen.

Fuldstændig fit

Han er blevet skaden helt kvit, og kan nu give sig fuldt ud i alle dueller - det skærper motivationen hos den stædige fynbo.

- Parken er som sædvanlig en helt speciel oplevelse og jeg vil gøre alt for at vinde mit første Grand Prix løb på hjemmebanen i Parken. Mine starter fungerer rigtig godt, hvilket er altafgørende. Og nu kan jeg også bruge al min fysik igen, hvilket der bliver rigeligt brug for på banen i Parken, forklarer Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen ligger med 64 point på 5. pladsen i den samlede VM stilling. Der er 20 point op til førende Emil Sayfutdinov.

Lørdagens Grand Prix i Parken er det syvende af i alt 12 løb i serien.