I det fynske folks tjeneste

Nicki P. stadig mærket efter styrt

Den fynske speedwaykører Nicki Pedersen trænede i dag for første gang siden sit styrt for 14 dage siden. Trods hovedpine melder han sig klar til årets sidste Grand Prix.

Speedwaykøreren Nicki Pedersen tilbage efter styrt

For første gang i næsten to uger var speedwaykører og verdensmester Nicki Pedersen på cyklen igen til fredagens træning forud for årets sidste Grand Prix i tyske Gelsenkirchen lørdag. Danskeren var stadig mærket efter sit voldsomme styrt i Polen, men føler sig klar igen.

- Det var selvfølgelig dejligt at komme på cyklen igen efter 14 dages pause. Men vi kører inde i et kæmpestort stadion, det brummer meget, og der er meget larm, så selvfølgelig kunne jeg mærke, at det summede inde i hovedet, sagde Nicki Pedersen.

Hovedpinen fik ham samtidig til ikke at udnytte hele tiden under den afsluttende træning. Mens flere af konkurrenterne stadig testede grejet, listede Nicki Pedersen i bad.

- Vi kiggede på mine tider, og mine starter var også gode. Jeg skulle lige i gang igen med at lave nogle starter og sådan. Jeg er glad for at have fået træning. Og jeg har tidligere været ude i 14 dage op til et Grand Prix og vundet det, sagde Nicki Pedersen.

Danskeren kan ikke længere hentes i den samlede VM-stilling, hvor han har været ganske suveræn i årets løb.