Nicki Pedersen bøjer fire ribben kort før VM-start

Nicki Pedersen har slået ribbenene to uger før, at verdensmesterskabsserien begynder i New Zealand.

Det er ikke første gang, at Nicki Pedersen er kommet galt af sted på sin speedwaycykel, og det er formentlig heller ikke sidste gang i denne sæson.

Men derfor kommer de knubs, han pådrog sig under en træningssamling i England i ugens løb, alligevel på et lidt uheldigt tidspunkt for den 35-årige VM-sølvvinder.

Om to uger køres årets første grand prix i New Zealand, og i den henseende kommer fire trykkede ribben en smule på tværs.

- Det kunne være gået meget værre. Jeg har helvedes ondt både foran og bag på ribbenene, men jeg har det okay. Det gør ondt, når jeg hoster, men der er bedring.

- De kan lige så godt være brækkede, som de kan være bøjede, men man kan ikke gøre så meget ved det. Det kræver egentlig bare noget ro, siger Pedersen, som af samme årsag har meldt afbud til svenske Fredrik Lindgrens testimonial-løb søndag.

Han flyver hjem til Danmark tirsdag og får behandling af sin fysioterapeut, og så håber han at kunne køre torsdag igen i England, så han får prøvet gashåndtaget af en ekstra gang inden afrejsen til New Zealand om en uge.

- Nu får vi se, jeg tager én dag ad gangen. Jeg har jo været ude at køre et par gange allerede, og grejet ser fornuftigt ud. Jeg har sgu' ikke glemt, hvordan man kører, så det går nok alligevel, siger Nicki Pedersen.

Det var landsmanden Michael Jepsen Jensen, som under et træningspas på King Lynn-banen uforsætligt kørte ind i Nicki Pedersen og hen over fynboens brystkasse.