Nicki Pedersen fortsat uden polsk kontrakt

Speedway-verdensmesteren Nicki Pedersen har stadig ikke fundet en ny polsk klub, efter at Czestochowa i sidste uge opsagde aftalen.

Nicki Pedersens polske klub Czestochowa har store økonomiske problemer, fordi klubbens hovedsponsor Cognor, som er en underafdeling af den store polske metalvirksomhed Zlomrex, på grund af den verdensomspændende finanskrise, ikke længere er i stand til at sponsorere speedwayklubben.

Nicki Pedersen ugen  igennem været i Polen for at forhandle med flere klubber, og han havde håbet på, at en ny aftale ville være på plads torsdag.

- Ingen ting er på plads endnu, men jeg snakker med en klub, som kunne være interessant. Begge parter har imidlertid brug for en lille tænkepause og derfor forventer jeg ikke nogen afklaring før om et par dage. Der er også andre muligheder, men nu ser vi tiden an, forhåbentlig varer det ikke alt for længe, før jeg kan melde noget ud om min fremtid i Polen, siger Nicki Pedersen.

For lidt træning inden Grand Prix

Situationen i Polen betyder også, at Nicki Pedersen får kørt meget få løb før Grand Prix-sæsonen starter om to uger i Prag. En situation, som Nicki er alt andet end glad for.

- Jeg vil ikke sige, at det kommer til at koste en VM-titel. Dertil er sæsonen alt for lang endnu. Men i værste fald kan det ende med, at jeg kun får kørt et enkelt løb i Danmark inden Grand Prix'et i Prag, hvilket selvsagt vil være et stort handicap. For selvom jeg træner hårdt, er det ikke det samme som at køre løb, siger Nicki Pedersen.