I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen glad efter løb

Han er stadig uden sejr i årets Grand Prix-serie i speedway, men Nicki Pedersen er alligevel en meget glad fynbo.

Nicki Pedersen var glad oven på løbet.

Efter lørdagens tredjeplads i Det Europæiske Grand Prix i den polske by Leszno fører den forsvarende verdensmester VM-stillingen efter to løb i sæsonen. Nicki Pedersen har to point mere end polske Tomasz Gollob, der røg ud i semifinalen i Leszno-løbet, som blev vundet af Leigh Adams fra Australien foran amerikanske Greg Hancock. 

I et dramatisk Grand Prix blev Nicki Pedersen i semifinalen involveret i et styrt på sidste omgang, som kostede Jason Crump en udelukkelse, mens en væltet dansker blev noteret for andenpladsen og en adgang til finalen. 

- Jeg skal være meget tilfreds, og jeg er meget tilfreds. Nu kom jeg på podiet for andet Grand Prix i træk, og hvis jeg kan blive ved på den måde i resten af sæsonen, ser det lyst ud. Numsen er godt nok revet godt af efter mit styrt i semifinalen, men det overlever jeg nok, sagde Nicki Pedersen bagefter til Ritzau.

Nicki Pedersen, der blev toer i årets første Grand Prix i Slovenien, lagde hårdt ud, da han forholdsvis let sikrede sig sejren i det første heat, men i fortsættelsen havde den danske verdensmester det sværere.

Efter en anden- og tredjeplads i sine næste to heat var Nicki Pedersen dog igen tilbage på toppen med tre point og sejr i heat 15, hvor danskeren satte publikumsfavoritten og den på det tidspunkt suveræne Tomasz Gollob på plads.