Nicki Pedersen håber på VM-titel

Nicki Pedersen kan blive Fyns anden verdensmester i speedway, når årets sidste grand prix køres i Hamar i Norge på lørdag. Nicki Pedersen er lige nu nummer to i VM-serien kun et point efter australske Jason Crump.

-


Nicki Pedersen vandt i juni det engelske grand prix og sikrede sig dermed en placering i toppen af grand prix-serien

Nicki Pedersen kan blive Fyns anden verdensmester i speedway, når årets sidste grand prix køres i Hamar i Norge på lørdag.
Nicki Pedersen er lige nu nummer to i VM-serien kun et point efter australske Jason Crump.


\"Jeg har talt sammen, at i de 16 heats vi har mødt hinanden i årets grand prix-serie, har jeg slået ham fem gange mere, end han har slået mig\", siger Nicki Pedersen, der først og fremmest satser på en semifinaleplads på lørdag.


\"Inden sæsonen satsede jeg på en top-fem-placering, og nu kan jeg så komme på podiet og måske blive verdensmester, så det overstiger allerede mine forventninger\", siger Nicki Pedersen.


Lukker ikke for gassen
\"Jeg er 26 år, og har mange muligheder foran mig, men det er klart, at kommer jeg i finalen, så lukker jeg ikke for gassen, hvis jeg kan vinde over Jason Crump\", griner Nicki Pedersen, som kan blive Fyns første verdensmester i speedway siden 1991, hvor fynske Jan O. Pedersen vandt VM\".

Efter Jason Crump og Nicki Pedersen ligger svenske Tony Rickardson med 121 points. Han kan stadig nå at vinde sit sjette verdensmesterskab. For både Jason Crump og Nicki Pedersen vil det være første gang, hvis de kører guldet hjem.

Hat og briller
Det kan dog stadig glippe med VM-medalje til Nicki Pedersen, da der køres om 25, 20 og 18 points og så nedefter ved grand prixet i Norge.

\"Men så skal det gå helt op i hat og briller, og det regner jeg ikke med\", siger Nicki Pedersen, der får moralsk opbakning før det spændende grand prix af storebror Ronni Pedersen, som har fået et wildcard til løbet i Hamar.

Links

Se Nicki Pedersens hjemmeside