I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen styrtede

De fynske speedwaykører Nicki Pedersen styrtede og blev nummer fire, mens feltets anden fynbo, Hans Andersen, glemte at lukke hullet og måtte nøjes med en andenplads, da det svenske Speedway Grand Prix lørdag blev kørt.

Nicki Pedersen styrtede lørdag i Sverige.

En lang aften med super speedwaykørsel af Hans Andersen kiksede til sidst, da danskeren i finalen kort før mål blev overhalet af en snu Leigh Adams, der fandt plads i det inderste spor i det svenske Speedway Grand Prix i Eskilstuna.  

Landsmanden Nicki Pedersen, der fører i den samlede VM-stilling, var også med i finalen, men i en svækket udgave efter et alvorligt styrt i heat 16.  

Nicki Pedersen kan dog med fjerdepladsen i finalen glæde sig over, at han samlet har en føring på 15 point til de nærmeste trusler, som er Greg Hancock fra USA, og australske Leigh Adams. Hans Andersen er på fjerdepladsen bare et enkelt point efter de to.

Den forsvarende verdensmester Jason Crump måtte udgå med et brækket kraveben, og der vil nu kæmpet for at få ham klar til Grandprixet i Parken den 9. juni. 

 /ritzau/