I det fynske folks tjeneste

Nicolaj Møller Madsen tror på sejr i 24-timers løb

Den officielle ambition er en plads på podiet, men den 24-årige fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen vil stå øverst.

Nicolaj Møller Madsens kører med en ambition om en plads øverst på podiet denne weekend.

Der er meget på spil for den 24-årige fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen, når han denne weekend kører 24-timersløbet på Nürburgring.

For en måned siden vandt Nicolaj Møller Madsen og hans team Audi Phoenix Racing kvalifikationsløbet, og selvom det officielle mål for weekendens løb er en plads på podiet, er det hans personlige ambition at vinde det hele.

- Det er helt sikkert det største løb i min karriere, og jeg kan slet ikke vente på at komme i gang, siger Nicolaj Møller Madsen.

24-timersløbet køres på den 25 kilometer lange kombination af Nürburgrings Formel 1-bane og den berømte Nordschleife.

Læs også Wrum!! 250 km/t sikrer fynbo fin sæsonstart i motorsport

- Jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget. Teamet er super godt forberedt, hvilket giver stor tryghed, og de satser benhårdt på sejren. Vi viste i kvalifikationsløbet, at vi kan slå alle. Personligt er jeg i fantastisk form, og jeg har vidst aldrig været hurtigere. Jeg elsker vores bil, og jeg elsker banen, der efter min mening er verdens fedeste racerbane, siger Nicolaj Møller Madsen.

24-timers løbet køres fra lørdag eftermiddag kl. 15.30. Der stiller mere end 200 biler til start, og der forventes i nærheden af 250.000 tilskuere i Eifelbjergene i det vestlige Tyskland.

- Jeg kan slet ikke vente på at opleve den stemning, som 250.000 mennesker kan skabe. Det findes ikke andre steder. Jeg har selv 35 fans med fra Danmark, og dem glæder jeg mig til at have med i ryggen hele weekenden, siger Nicolaj Møller Madsen og tilføjer:

- Vores mål er at blive bedste Audi og komme i top 3, men jeg tror på, at vi kan vinde løbet.

Løbet er blevet kørt siden 1970, og to danskere har vundet, Kris Nissen i 1991 og Nicki Thiim i 2013.