Nicolaj Møller Madsen under Casper Elgaards vinger

Det unge motorsportstalent fra Søndersø får hjælp af firedobbelt DTC-mester til at kravle højere op ad karrierestigen.

Nicolaj Møller Madsen har i de sidste mange år hørt hjemme blandt verdenseliten indenfor karting.

I 2010 vandt han VM-bronze og blev Europamester i KF2-klassen, og nu gælder det næste skridt i karrieren, hvor målsætningen er et gennembrud indenfor standardvogne.

Derfor har Nicolaj Møller Madsen indgået et samarbejde med den firedobbelte DTC-mester Casper Elgaard, der skal fungere som manager og rådgiver for ham.

- Nicolaj er et af de største talenter, vi har i Danmark, og en af de mest vindende kartingkørere vi har haft siden Jan Magnussen. Han har et talent, der giver ham et godt grundlag for en fortsat karriere i motorsporten, siger Casper Elgaard, og fortsætter:

- Jeg har derfor valgt at blive manager for Nicolaj, som også kommer ind under Elgaard Motorsports vinger og bliver en del af det Junior Development Team, som jeg er i gang med at bygge op.

- Jeg glæder mig virkelig til at kunne trække på den viden og knowhow om motorsport, som Casper har, siger Nicolaj Møller Madsen.

Skal køre i Tyskland

Målet er en plads i denne Sirocco til Sirocco Cup i Tyskland.
Målet er en plads i denne Sirocco til Sirocco Cup i Tyskland.

Nu arbejder han hen imod et meget konkret mål for 2013-sæsonen -deltagelse i den tyske Volkswagen Scirocco Cup.

- Tyskland er det helt rigtige sted at fortsætte karrieren, og hvis jeg kan gøre det i Scirocco Cuppen, vil det være rigtig godt. Der køres 11 løb over ni løbsweekender, og klassen kører sammen med DTM-serien og der er stor opmærksomhed på den. Nogle af de gamle stjerner som Kurt Thiim og Formel 1-verdensmesteren Damon Hill har deltaget i klassen som gæstekørere, og så er der gode muligheder for at komme videre. Den svensker, der vandt Scirocco Cuppen sidste år, skal i år køre i Porsche Cuppen, siger Nicolaj Møller Madsen.

Casper Elgaard vil hjælpe Nicolaj til at gøre det godt i Sirocco Cup, men også på længere sigt.

Elgaard mener, at Nicolaj Møller Madsen har talentet til at blive en af verdens bedste standardvognskørere.