NM i volleyball afholdes i Odense

60 unge mænd og deres holdledere samles i weekenden for at afgøre, hvilken nordisk nation der er den bedste i volleyball. Det danske landshold har gode chancer for at vinde.

-

60 unge mænd og deres holdledere samles i weekenden for at afgøre, hvilken nordisk nation der er den bedste i volleyball. Det danske landshold har gode chancer for at vinde.

Stort arrangement
To Odense-klubber er arrangører af de nordiske mesterskaber i volleyball for herre ynglinge. Det er et stort arrangement Fortuna Volley og Boldklubben Marienlyst skal løfte: Netop nu er 60-70 hjælpere i sving med at gøre hallerne klar til deltagerne fra Norge, Sverige, Finland, Færøerne og Danmark.

Mange fynboer på landsholdet
Sportschef i Marienlyst, Jens Larsen, tror på Danmark som vinder: \"Der er nogle rigtig spændende profiler på holdet, og de er jo forsvarende mestre\", siger han til TV 2 /Fyn. 8 ud af landsholdets 12 spillere er fra Fyn. \"Der er et kuld på vej frem her på Fyn, som er virkelig stærke. Det tegner godt for fremtiden\", siger han.

De fynske spillere er fra DHG: Peter Hansen, Daniel Thomsen, Mads Ditlevsen, Niels Dall-Hansen. Middelfart Volley er repræsenteret ved Bo Amelund, Martin Stenderup og Ben Eshel. Hertil kommer Martin Korsbæk fra Midtfyns Volleyballklub.

NM afvikles i Marienlystcentret, Odense, fra fredag den 9. august og weekenden over.