Nogle får sol, mens andre får slud og tøsne

2. søndag i advent byder på gråt vejr til de fleste fynboer, men nogle steder kan man være heldig at få lidt solstråler, mens der andre steder kan falde sne.

Det mørke og grå vejr, der kunne opleves lørdag, ser ud til at forsætte i løbet af søndagen. Og selvom det er koldt, er det sandsynligvis ikke helt koldt nok til, at nedbør kan lægge sig som blivende sne. 

Sådan er udsigterne søndag, hvor dagen begynder med temperaturer omkring to grader. 

Det fortsætter det meste af dagen igennem, indtil omkring 16-tiden, hvor solen går ned, og termometeret i stedet rammer omkring frysepunktet. 

Igennem dagen vil der blæse en jævn til hård vind.

Ifølge TV 2 Vejret kommer de grå skyer over Danmark til at ligge lidt højere søndag, end de gjorde lørdag. 

Det betyder, at man særligt på nordlige Fyn kan være heldig, at solen bryder igennem skydækket. 


Længere syd på er historien en anden. 

- Der vil være lidt tættere skydække mod syd. Der kan være lidt regn ind over det sydfynske øhav. Er man lidt inde i landet og lidt højt oppe i terrænet, så kan der sagtens være lidt tøsne. Det kunne godt snige sig op over Svanninge Bakker, så der kan være lidt vinterligt i nedbøren, siger Thomas Mørk fra TV 2 Vejret. 

De kommende dage kommer vejret til forveksling til at ligne søndagsvejret. Der vil blæse en jævn til hård vind, og temperaturerne forventes at ligge omkring to til tre grader, mens der kan falde nedbør som både regn og tøsne.