I det fynske folks tjeneste

Norsk bomber skal styrke OB

OB har hentet en ny hårdtarbejdende norsk angriber. 22-årige Marcus Pedersen skal hjælpe OB med at blive farligere foran mål.

01:54

Norske Marcus Pedersen skal både score og gøre de andre OB'ere farligere foran mål.

1 af 2

Marcus Pedersen er formentlig allerede at finde i truppen på søndag, når OB hjemme tager imod FC København.

- Vi har spilletilladelsen, og han er ikke skadet. Nu skal han selvfølgelig lige tunes helt 100 procent, både på at kunne vores navne, og det er ikke så mange kampe han har spillet på det sidste, men vi tror, han kommer i spil snart. Publikum skulle da tage at møde op på stadion søndag for at se, om han ikke skulle være med der, siger cheftræner Troels Bech.

OB har en forventning, om at Marcus Pedersen kan levere en masse mål, og især den slags man skal slå sig lidt for at lave.

Især hans vilje og evne til at komme til chancer tæt inde under mål forventer cheftræner Troels Bech sig rigtig meget af.

Skal score og skabe plads til de andre

Selvom Marcus Pedersens primære rolle bliver som targetmand, skal han også være med til at gøre de andre spillere mere målfarlige.

- Vi har forventninger om, at han kommer ind og scorer nogle mål, men også gør vores angrebsspil farligere. Et er at score mål, men hvis du har en spiller foran, som flytter nogle forsvarsspillere, giver det også plads til de næste. Så det gør os langt farligere, siger sportsdirektør Poul Hansen.