Norsk OB-back: Vi optræder bedre som hold nu

OB ser ud til at være ude af den spille- og resultatmæssige krise fra foråret, og det glæder Espen Ruud.

I foråret var OB et af Superligaens dårligste hold, men i denne sæson er det gået noget bedre for OB i de første fire spillerunder, hvor holdet fortsat er ubesejret.

Den norske landsholdsspiller Espen Ruud, der er back hos OB, mener, at det skyldes en langt bedre kollektiv indsats.

- Jeg tror, det kan forklares med, at vi optræder bedre som hold nu. Vi er ikke så meget en og en, vi er sammen om tingene, specielt i den defensive del af vores spil.

- Her har vi før haft problemer og lukket mange mål ind. Nu fungerer det bedre, og vi arbejder alle for hinanden defensivt. Fremad er det vigtigt, at vi scorer på de muligheder, vi får.

- Det har vi haft lidt mere problemer med, men jeg håber, vi kan udnytte vores chancer bedre mod FC Vestsjælland på søndag, siger Ruud til klubbens hjemmeside.

OB har spillet tre af de fire superligakampe uafgjort, og derfor går holdet efter alle tre point, når oprykkerne fra FC Vestsjælland søndag eftermiddag venter i Slagelse.

- Vi skal igen finde arbejdsindsatsen frem. Det, tror jeg, bliver vigtigt mod et nyoprykket hold.

- De bliver svære at spille mod, for de er alle utroligt klar til kamp, især i begyndelsen, hvor de vil vise, at de er gode nok til at være i ligaen og vil kæmpe alt det, de kan for at få point.

- Det samme vil vi, og jeg synes, at vi i de seneste kampe har vist, at vi vil kæmpe for pointene, og det har givet udbytte i form af point. Jeg håber, vi kan få nogle flere på søndag, fastslår Espen Ruud.

OB-angriberen Darko Bodul forventer, at fynboerne møder et fysisk stærkt hold, som vil være ude efter at spille kampen på deres egne præmisser.

- Det er rigtigt, at de er et stærkt hold. De kender deres egne styrker og kvaliteter, og dem vil de uden tvivl forsøge at udnytte.

- Men jeg kender vores kvaliteter, og jeg tror vores kvaliteter er bedre end FC Vestsjællands. Det gør mig til optimist med hensyn til vores chancer for at vinde kampen, siger Bodul.