Nu kan fynboer handle Irma-varer i Kvickly og Brugsen

Fra denne uge kan man i 80 butikker i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen opleve små Irma-butikker-i-butikken. Fyn er godt med.

Det er fem år siden, at Irma lukkede sin butikker i Århus og Odense, men nu har Coop, der ejer Irma, besluttet, at der skal være mulighed for at købe Irma-varer igen på Fyn og i Jylland. 

Fra denne uge kan man i 80 butikker i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen opleve små Irma-butikker-i-butikken.

Her vil man kunne få omkring 75 forskellige varer som f.eks. Irmas olier, pesto, kager, nødder og chokolade.

På Fyn og Ærø er der 11 butikker, der fremover giver plads til Irma-varer.

Det er to Kvickly-butikker i Svendborg og Kvickly i Middelfart, Superbrugsen i Albanigade og Vestergade i Odense, Bellinge, Søndersø, Fåborg og Marstal.

Desuden er Dagligbrugsen i Allested-Vejle og Søby på Ærø omfattet.  

Åbningen sker efter, at Irma-varerne er blevet testet i seks udvalgte butikker. Salget var dobbelt så stort i testperioden som forventet. Derfor er det besluttet at rulle det ud til alle de butikker, der har kunder, som efterspørger Irma-varerne.

- Vi får mange henvendelser om at åbne butikker på Fyn og Jylland. Vores erfaring er, at der er mange, der vil have Irma-varerne, men ikke mange nok til, at vi kan drive fysiske butikker rentabelt. Derfor er det en god løsning, der sikrer kunderne let adgang til de varer, de efterspørger. Og samtidig tilføre vores søsterkæder, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen en ekstra kvalitet, som deres konkurrenter ikke har, siger direktør Søren Steffensen, Irma.

På sigt vil det kunne øge den volumen, der produceres af hver enkelt vare, så det bliver muligt at bringe priserne ned for alle Irmas kunder.