Nu må skjorten hænge uden på nederdelen

De kvindelige chauffører hos Odense Bybusser har nu fået tilladelse til at have skjorten hængende uden på nederdelen.  Ændringen af det såkaldte uniformsregulativ er en del af kompromiset, der fredag bragte arbejdsnedlæggelsen blandt chaufførerne til ophør.

-

De kvindelige chauffører hos Odense Bybusser har nu fået tilladelse til at have skjorten hængende uden på nederdelen. Ændringen af det såkaldte uniformsregulativ er en del af kompromiset, der fredag bragte arbejdsnedlæggelsen blandt chaufførerne til ophør.

Før kvinderne må tage skjorten uden på nederdelen, skal skjorten sys om. Der skal en slidse i, og den skal kortes af. Efter sommerferien bestiller Odense Bybusser de nye skjorter.

Bedre komfort
\"Vi fik en løsning, der tilgodeser de kvindelige chaufførers ønske om større komfort, men også en løsning, der opfylder Odense Bybussers krav om en pæn og ensartet fremtræden\", siger Trafikchef Peter Justesen.

For få uger siden fik de kvindelige chauffører skriftlige advarsler af ledelsen, når de bar skjorten uden på nederdelen.