Nu skifter vejret: Plusgrader og regnvejr tirsdag

I godt 14 dage har vi været indhyllet i sne og minusgrader, men nu slår vejret over, og for første gang i lang tid vil det tirsdag eftermiddag regne.

Tirsdag bliver en dag, hvor det digitale termometer ikke længere vil have en lille minusstreg foran tallet. Det bliver nemlig en dag med temperaturer lige over frysepunktet.

Fra morgenstunden kan gårsdagens snefald og kraftige blæst fortsat drille myldretidstrafikken en smule med glatte veje og lokale tågebanker.

I eftermiddag sniger endnu et nedbør sig ind over Fyn, men det bliver ikke den hvide slags, vi efterhånden er blevet vant til.

Otte graders varme

- Det bliver altså med en ny form for nedbør, som vi ikke har set i snart små 14 dages tid. Der kommer nemlig regn ind med temperaturer op til omkring et par graders varme, fortæller meteorolog ved TV 2 Vejret Anders Brandt.

Og regnvejr og plusgrader kan vi lige så godt vænne os til. Det fortsætter nemlig ugen ud.

Onsdag slipper vi dog for regn, men allerede torsdag og fredag er mere regn på vej. Frem mod weekenden bliver det endda ganske lunt, og klarer det op, kan temperaturerne måske snige sig over otte grader.

Vejrudsigten for tirsdag