I det fynske folks tjeneste

Ny direktør for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasses mangeårige direktør, Hans Erik Brønserud, stopper. Hans afløser bliver Martin Baltser.

02:41

02:06

Bestyrelsesformand Allan Buch (til venstre) sammen med den kommende adm. direktør i Middelfart Sparekasse Martin Baltser.

1 af 3

Gennem de seneste seks måneder har bestyrelsen i Middelfart Sparekasse været på udkig efter en kompetent afløser Hans Erik Brønserud, der går på pension i starten af det nye år.

Et rektrutteringsfirma har afsøgt markedet, og valget er nu faldet på den 49-årige Martin Nørholm Baltser, der kommer fra en stilling som områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, der er Danmarks største sparekasse.

- I Martin Nørholm Baltser har vi fundet en fagligt dygtig bankmand med mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor. Vigtigere er det dog, at vi har fundet en ny direktør, der er karakteriseret ved at være en dygtig og handlekraftig leder, siger bestyrelsesformand Allan Buch.

Med Hans Erik Brønseruds afgang slutter en epoke for Middelfart Sparekasse. Brønserud har været i banken i 50 år, og de seneste 32 år har han været direktør. Han har arbejdet for at gøre Middelfart Sparekasse til landet bedste pengeinstitut, og tre gange er det lykkedes at få kåret sparekassen Europas bedste finansielle arbejdsplads.

Martin Baltser tiltræder som direktør i løbet af 2012.

- Middelfart Sparekasse har altid stået for mig som et utroligt interessant pengeinstitut på grund af af den særlige ledelsesfilosofi og fokus på værdier og etik, den unikke geografiske placering midt i Danmark samt en stærk lokal forankring. En position jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle, siger Martin Nørholm Baltser.