I det fynske folks tjeneste

Ny direktør for Syddansk Erhvervsskole

Den nye mand i front for erhvervsuddannelserne er 50-årige Lars Bregnehøj Hansen. Han kommer fra en stilling som direktør på Business College Syd i Sønderborg.

Lars Bregnehøj Hansen er klar på Fyn 12. august

Lars Bregnehøj Hansen starter på Syddansk Erhvervsskole d. 12. august. Her afløser han Niels Henning Olsen, der snart fylder 70 år, og som ønsker at fratræde sin stilling.

- Det er i min optik nok den mest attraktive stilling, som findes i erhvervsskolesektoren. Det er meget spændende at arbejde med de forskellige uddannelser og brancher, som skolen uddanner til, og jeg glæder mig til - sammen med medarbejderne på Syddansk Erhvervsskole - fortsat at udvikle de tekniske erhvervsuddannelser, htx og skolens mange kursustilbud. Det skal vi gøre til gavn for både de unge i lokalområdet og erhvervslivet i de brancher, som skolen uddanner til i hele Danmark, siger Lars Bregnehøj Hansen.

Lars Bregnehøj Hansen er 50 år. Ud over en officeruddannelse ved Hærens Officerskole er han HD i Organisation og Strategi fra Handelshøjskole Syd og har en International Executive MBA fra CBS-SIMI, København. Derudover har han selv erfaring som underviser fra flere områder, bl.a. HD-studiet ved Handelshøjskole Syd og Aalborg Universitet.