Ny eftersøgning efter forsvunden mand

Et vidne så mandag eftermiddag den efterlyste Johannes Peter Brylle nær Brylle Skole i Tommerup. Den 77-årige demente mand virkede nedslidt, og politiet mener at nu er det sidste chance for at finde manden i live.

Helikoptere sat ind i eftersøgningen onsdag

Et vidne så mandag eftermiddag den efterlyste Johannes Peter Brylle nær Brylle Skole i Tommerup. Den 77-årige demente mand virkede nedslidt, og politiet mener, at nu er det sidste chance for at finde manden i live.

Onsdag middag lettede en eftersøgningshelikopter med Kurs mod Brylle i et sidste forsøg på at finde Johannes Peter Brylle i live. En bekendt så den 77-årige mand på Tobovej i Brylle mandag kl. 14. Den demente mand virkede meget træt og gik langsomt mod nord.

Politiet frygter at manden er faldet omkuld et sted i nærheden af Brylle. Eftersøgningen koncentrerer sig nu om et areal i en 5 kilometers radius omkring Brylle Skole i Tommerup.

Politiet opfordrer indtrængende lokale beboere til at kigge efter manden i haver, redskabsskuer og eventuelt på marker og i grønne områder.

Oplysninger om manden til Odense Politi på 66 14 14 48