I det fynske folks tjeneste

Ny forstander ansat på fynsk højskole

Gymnastikhøjskolen i Ollerup har ansat ny forstander. Thomas Smidt Dissing overtager efter Uffe Strandby, der var forstander i 23 år.

Thomas Smidt Dissing er 46 år og bor på nuværende tidspunkt i Koldby i Thy sammen med sin kone og deres to børn på 13 og 15 år. Foto: Gymnastikhøjskolen, Ollerup

Gymnastikhøjskolen i Ollerup har ansat Thomas Smidt Dissing som ny forstander. Han skal overtage posten efter Uffe Strandby, der forlader jobbet ved udgangen af 2020.

Uffe Strandby gik ind ad dørene til Gymnastikhøjskolen i Ollerup i 1998. Han var kun den fjerde forstander i skolens 100 år lange historie.

Læs også En institution i fynsk og dansk højskoleliv takker af

Og nu er den femte forstander fundet.

Thomas Smidt Dissing er uddannet lærer og har en bachelor i idræt. Med i bagagen har han en master i ledelses- og organisationspsykologi samt en diplomuddannelse i ledelse.

Thomas Smidt Dissing er skoleleder på Thy Privatskole og har tidligere arbejdet som afdelingsleder på Hurup Skole. Han har ligeledes 12 års erfaring fra Skyum Idrætsefterskole. Det oplyser Gymnastikhøjskolen i Ollerup i en pressemeddelelse.

Om den nye stilling siger Thomas Smidt Dissing således i pressemeddelelsen:

- Jeg glæder mig virkelig meget til at stille mig i spidsen for Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Men jeg går også ind til jobbet med en vis portion ydmyghed, da Ollerup ikke bare er en højskole, men en 100 år gammel institution, der er kendt ikke bare i hele Danmark, men flere steder i verden.